top of page

Overzicht projecten vanaf 2015 tot heden

2015
Concert met eigen composities en tevens samenwerking met (jong talent) violiste Roosmarijn Tuenter in de Hertz zaal in Tivoli Vredenburg. Werken van Steven Kamperman, Dion Nijland, Marc Scholten, Ad Colen, Kika Sprangers, Bert Lochs, Gerben Klein Willink en Roosmarijn Tuenter


2016
Herdenkingsconcert voor de Utrechtse saxofonist Gijs Hendriks in Cloud 9 in Tivoli Vredenburg. Het repertoire bestond uit een bloemlezing uit de meest karakteristieke werken van Gijs Hendriks uit verschillende perioden uit zijn leven speciaal gearrangeerd voor een grote bezetting.


2017
Opening van het UJAZZ festival. Speciale gast hierbij was Boy Edgar prijswinnaar Martin Fondse. Het repertoire bestond uit een nieuwe compositie van Martin Fondse en nieuw werk van de Archipelleden


2018
Concert op het UJAZZ festival met als gast Boy Edgar prijswinnaar Jasper van ’t Hof. Het repertoire bestond uit 4 composities van Jasper van ’t Hof aangevuld met nieuw werk van archipelleden.


2019
“Tribute to Carla Bley” op het Transition Festival in TiVre Cloud 9. Een eigen interpretatie van het werk van Carla Bley.


2019
Nieuw werk van de Archipelleden met liveregistratie in de Theaterzaal van de Cereolfabriek

vorige
pro-
jecten

bottom of page