top of page

stichting
jazz
archipel

Stichting Jazz Archipel zet zich in voor het in stand houden van het ensemble Utrecht Jazz Archipel middels het ondersteunen in projecten en concerten. De stichting heeft geen winstoogmerk, en is ingeschreven bij het Kamer van Koophandel-register onder nummer 87433168 en RSIN 864292971.

 

Het bestuur bestaat uit:

Jan Cremers (voorzitter)

Arnold Ammerlaan (penningmeester)

Conny de Bruin (secretaris)

 

Momenteel is de stichting initiatiefnemer van het project “Urban Mosaic”, een samenwerking met Utrecht Jazz Archipel en zanger Henk Kraaijeveld. Voor dit project wordt bij diverse fondsen subsidie aangevraagd en is er een projectorganisatie opgericht. Projectleider is Nanette Danckaarts.

Op deze site kunt u binnenkort meer informatie verwachten omtrent het project en speeldata.

In het verleden heeft de stichting bijgedragen aan het mogelijk maken van live optredens in o.a. TivoliVredenburg en Jazz Festival Loosdrecht. Daarnaast is er talent ondersteuning geweest door muzikanten van Utrecht Jazz Archipel  bij TraieCtum, de talenten ontwikkeling-klas van DUMS (De Utrechtse Muziekschool).

De ANBI status is in aanvraag en wordt naar verwachting spoedig toegekend. Zie tevens de pagina "documenten stichting" voor de juiste beschikkingen m.b.t. ANBI status.

Contactgegevens:

Voor vragen kunt u contact opnemen via: UtrechtJazzArchipel@gmail.com

 

Stichting Jazz Archipel is gevestigd te Johan Wagenaarkade 43, 3533TE Utrecht
 

bottom of page